Župčica portal - Naslovnica
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
 Str: 1 [2]
Ispis
Autor Tema: Gdje za novu 2010.  (Posjeta: 1663 )
ino55
Član

« Odgovor #15 : 02. Sij, 2010, 13:43:48 »

Dubo, potpisujem svaku riječ, znam da će me nakon ovoga prozvati Somebody, ali moram malo pojasniti, ovdje se ne radi uopće dali Josipović ili Bandić ovo je puno složenije pitanje na kojem će se građani opredijeliti (normalno uz pretpostavku da izađu na izbore) uvjeren sam da će se birati između dvije kulture, europske i balkanske , što neznači da će za ovu drugu opciju glasati samo veći dio dijaspore nego i građani Hrvatske koji tako razmišljaju.
Bilo bi od velike važnosti kada bi ovaj put na izbore izišao veliki postotak birača
to bi bio nekakav referendum tako da bi se konačno vidjelo i znalo kako građani razmišljaju, da se ne sakrivamo iza glasačke manjine.
Evidentirano
tramuntana
Član

Profil Email
« Odgovor #16 : 02. Sij, 2010, 14:48:51 »

Gdje na Novu?

Eto, bilo i prošlo a župjani su je mogli lijepo provesti na nogometnom igralištu pod reflektorima uz program potezanja konopa, skakanja u vrećama i kamena-s-ramena. Do dugo u noć moglo se plesat uz zvukove s jadrana ili okolice fojnice, a točno u ponoća mogao se na centru upriličiti bal općinskih čelnika.

Šteta, brojni strani i domaći turisti smješteni u Astarei i privatno nisu imali drugog izbora nego su morali ići u grad slušati one pi******* na stradunu. 
Evidentirano
dubo
Senior Član

Profil Email
« Odgovor #17 : 02. Sij, 2010, 19:43:37 »

HAHAHAHAH, ajme, bas si smjesan! hahahaha! jadno do bola!

Oprosti, ma ja ti "oma u glavu": jesu li tebi svi doma??? Nešto te boli i to jako?? Pa sinko, javi se doktoru!
Evidentirano
dubo
Senior Član

Profil Email
« Odgovor #18 : 02. Sij, 2010, 19:46:27 »

Nikad previše pametnjakovića... koji su prepametni za ostalih 13.000 ljudi kojima je bilo ok poći na Stradun. Ili u inozemstvo možda...
Evidentirano
tramuntana
Član

Profil Email
« Odgovor #19 : 02. Sij, 2010, 21:46:50 »

Ha, ha, haaa ...

Evidentirano
Somebody
Član

« Odgovor #20 : 03. Sij, 2010, 23:30:44 »

Dubo, potpisujem svaku riječ, znam da će me nakon ovoga prozvati Somebody,
Rekla sam da se ne razumijem u politiku, nikad me nije zanimala i necu to komentirat.Kao sto kazes,ne radi se ovdje o Bandicu nit Josipovicu. Al' neki postovi od nekih clanova su stvarno previse! Daj okanite se Hercegovaca. Uopce ne razumijem čemu su oni uvijek krvi Zupljanima za sve sto se dogadja!
Evidentirano
Somebody
Član

« Odgovor #21 : 03. Sij, 2010, 23:33:12 »

HAHAHAHAH, ajme, bas si smjesan! hahahaha! jadno do bola!

Oprosti, ma ja ti "oma u glavu": jesu li tebi svi doma??? Nešto te boli i to jako?? Pa sinko, javi se doktoru!
Ma uopce ti necu vise odg na postove jer mi je jasno sve. Ne nisam bolesna, ne brini! Samo nekad ubode neki post gdje ne treba!
Evidentirano
Somebody
Član

« Odgovor #22 : 03. Sij, 2010, 23:39:59 »

.... a sto se tice cistokrvnih da ih tako nazovem Zupljana koji samo seru o hercegovcima, samo im se nasmijem. Kao sto si napisao imas par prijatelja koji su Hercegovci i super ljudi. e pa tako i ja kazem imam i ja par Zupljana koji su takvi. ..

Dugo sam razmišljao što da ti odgovorim na ovaj kvotani dio...stvarno dugo. I sve što ću zasad napisat jest da pretpostavljam da si dovoljno mudra i da neceš upadat u zamku koju kreiraju priprosti jadnici čiji je životni moto: "za-moje-promašaje-u-životu-krivi-su-uvijek-drugi" pa bili oni župljani, hercegovci, konavljani  ili štatigajaznam koji. Otvorit ću uskoro novu temu da ne idemu ođe u offtopic, ali ide Božić pa...

priprosti jadnici čiji je životni moto:  "za-moje-promašaje-u-životu-krivi-su-uvijek-drugi"   - nekako se mislim nakon ovog tvog odgovora, hvala Bogu sto ima nekog tko razmislja normalno.  A tih, nazovimo "jadnika" mislim da je sve vise!!
Evidentirano
dubo
Senior Član

Profil Email
« Odgovor #23 : 05. Sij, 2010, 06:38:12 »

Ako ikad itko razumije žensko, neka mi svakako proda patenat... Ja još njesam uspio! A ti što napadaju Ercegovce (koji ste, iziđite da vas ja vidim!) neka znaju da i ja iman nešto tezijeh gena, pa ću se obračunat sa svakijem ko mi gazi po tome dijelu pedigrea!!!

A kako je mene "ubolo" ono "jadno do bola", (to li je "primjerena" reakcija na drugačije mišljenje?!?) jako se čudim da se netko tko to može napisati osjeti pogođen... Izazov je tražio (i dobio) odgovor... I mirna Ercegovina i Bosna. Amen, jel tako?
Evidentirano

Str: 1 [2]
Ispis
Skoči na: