Župčica portal - Naslovnica
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
 Str: [1]
Ispis
Autor Tema: S T R A H  (Posjeta: 613 )
tramuntana
Član

Profil Email
« : 26. Ou, 2010, 22:16:02 »

U strahu su velike oči – mudra je uzrečica iz starih vremena. Svaki čovjek s vremena na vrijeme osjeti neki strah. Zbog nečega. Ili nekoga. Ili neke pojave (trešnja, poplava, četnici ...)

Ali, ne lezi vraže, strah se u raznim oblicima održao i do današnjih dana i to potaknut najnaivnijim (da ne rečem najbanalnijim) povodima. Strah od izgovorene riječi. I to ne svoje nego tuđe. Eto tako, ako pokušate na ovom portalu ukucati ime Kanader dobit ćete Kanader. Vidite, nikako nemogu napisati ono što hoću nego moram npr. napisat S*anader. Eureka, uspjelo je    Cerim se

Evidentirano
ino55
Član

« Odgovor #1 : 27. Ou, 2010, 13:11:48 »

Svejedno kako ga zoveš svaki iole pametan čovjek , zna ko je on, a još se i nezna sve , tek slijedi, ničija nije gorjela dugo....
Evidentirano
dubo
Senior Član

Profil Email
« Odgovor #2 : 27. Ou, 2010, 20:06:24 »

Enti patka, ponekad osjetim koji sam bezveznjak, pojma nemam o tim "odnosima", ljudima, a onda se osjetim sretan jer je tako, mogu o svemu i o SVAKOME bez opterećenja, straha i pardona... Ipak, zbog toga pažljivo slušam, pitam i mjerim!!

A da priznam i to, meni je od gada govoriti "o onome", "o ovome", jer to me tako podsjeti na ONAJ sustav, da mi se odmah povraća. ZAR JE OPET TAKO?!? Zar opet imaju snagu gaziti ljude, pakirati i ocrnjivati??? Pakostiti i ometati?? Ako jest, ajmo magla iz Župe, zadnji neka ugasi svjetlo. Ili bacite atomsku, svejedno, ali taku Župu ja nebih htio imati...

P.S. javite mi na PM koji je to Župski vukodlak, pred kojim Župljani podvijaju repove i ni mjentovat ga se ne smije?? Da malo pripazim i ispitam situaciju...
Evidentirano

Str: [1]
Ispis
Skoči na: