Župčica portal - Naslovnica
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
 Str: 1 [2]
Ispis
Autor Tema: Zna li tko ... ?  (Posjeta: 582 )
tramuntana
Član

Profil Email
« Odgovor #15 : 06. Srp, 2010, 07:10:30 »

NASTAVAK RADOVA NA ŠPORTSKOJ DVORANI

„Podsjetimo, radovi na izgradnji školske športske dvorane u Župi, koja je trebala biti završena u travnju 2008.godine su zaustavljeni kada je izvođač radova GP Dubrovnik zbog povećanja troškova i ostalih razloga, GP Dubrovnik tražio je raskid ugovora.

Tadašnji investitor, Ministarstvo mora, prometa i razvitka RH, je brzo prihvatio taj zahtjev, pa je ugovor raskinut krajem 2008. godine“  -  stoji na naslovnici (meni) sve cjenjenijega Župčica portala.

Bilo bi zanimljivo imati odgovor na pitanja: 

-  Kako je to Ministarstvu mora, turizma, prometa itd. uspjelo brzo raskinuti ugovor o gradnji s GP Dubrovnik, a našoj općini to nije uspjelo pa su brojni započeti radovi od lani bili na čekanju tijekom cijele zime, a mnogi nisu niti dovršeni?

-  Kako jedna ozbiljna jedinica lokalne samouprave može potpisivati ugovore o građevinskim radovima s nekom firmom koja je upravo bila raskinula ugovor s Ministarstvom i to na gradnji objekta na području iste te općine pravdajuči to „povečanjem troškova i ostalim razlozima“?
Evidentirano
tramuntana
Član

Profil Email
« Odgovor #16 : 02. Kol, 2010, 08:17:15 »

Zna li 'ko gdje je nestala rubrika "FOTO I VIDEO KRITIKE" s naslovnice Župčica portala?

Nezna?

Nije nestala, samo se transformirala u rubriku "Program Župsko ljeto 2010."

Do sada najuspješnija i najupečatljivija samokritika ikad viđena na ovim prostorima.
Evidentirano
mali od foruma
Administrator
Mlađi član

Profil Email
« Odgovor #17 : 02. Kol, 2010, 10:52:49 »

Zna li 'ko gdje je nestala rubrika "FOTO I VIDEO KRITIKE" s naslovnice Župčica portala?

Nezna?

ZNAM JA !!!!!!!!!!!! Jezik

Rubrika je izgašena zbog slabog interesa. U tri mjeseca samo tri "Foto kritike". Zadnja je objava 24.06.2010 . Znači neaktivna više od mjesec dana.
Po svim normama više nego dovoljno za gašenje iste.

"Program Župsko ljeto 2010." je objavljen (i stavljen na naslovnicu)       05.07.2010 , a rubrika je izgašena prije par dana (prošli tjedan), pa ovo o "transformiranju" dovoljno govori o namjerama autora posta.
Evidentirano

Smješko
grej
Novi član
*

« Odgovor #18 : 02. Kol, 2010, 10:57:51 »

Ribarske večeri, svaki utorak i četvrtak Cerim se vrhunac župskog ljeta. Možda zaluta i koji čevap i pljeskavica s obzirom na strukturu gostiju

Evidentirano
grej
Novi član
*

« Odgovor #19 : 02. Kol, 2010, 10:59:53 »

Nezna?

Rubrika je izgašena zbog slabog interesa. U tri mjeseca samo tri "Foto kritike". Zadnja je objava 24.06.2010 . Znači neaktivna više od mjesec dana.

Opa pa ti nisi upoznat sa slikama sa foruma  od kolege tramuntane. Valjda treba uputiti službeni zahtjev za uvrštenje pojedine slike u foto kritiku.
Evidentirano
tramuntana
Član

Profil Email
« Odgovor #20 : 02. Kol, 2010, 13:22:34 »

„ .... a rubrika je izgašena prije par dana (prošli tjedan), pa ovo o "transformiranju" dovoljno govori o namjerama autora posta.“ - piše moderator.

Zanimljivo!  Treba paziti svaku napisanu riječ do u tančine inače se odmah autor posta proglasi zlonamjernim!!! Da to napiše netko od forumaša za razumjeti je, ali da moderator komentira zlonamjernost – to je van standarda forumske slobode izražavanja.

Odavno tvrdim da je u Župi sloboda izgovorene riječi i opravdane kritike upitna zna se zbog čega. Zaboravi zaposlenje, ispunjenje svojih prava, koncesije, parking mjesto (u mojemu slučaju na mulu), nogostupe, čišćenje rijeke, javnu rasvjetu do kuće itd.  Imaš 3 izbora: reči svoje mišljenje i biti gažen, klimat glavom i nadat se da će ti se lokalni „bogovi“ smilovat i ispuniti tvoje zamolbe (želje) ili biti neutralan, ne tražiti ništa i ne govoriti (pisati) ništa. Ta sloboda (govora) na lokalnoj razini puno je više devijativna nego ona na državnoj, a kakve je rezultate polučila u gospodarstvu, politici i kulturi – svjedoci smo svaki dan na svakom koraku u Župi, a i u cijeloj nam lijepoj našoj Hrvatskoj.

Što se zlonamjernosti trata, neka prođe par godina pa neka puk sudi tko je bio zlonamjeran.

Evidentirano
mali od foruma
Administrator
Mlađi član

Profil Email
« Odgovor #21 : 02. Kol, 2010, 14:58:47 »

Nezna?

Opa pa ti nisi upoznat sa slikama sa foruma  od kolege tramuntane. Valjda treba uputiti službeni zahtjev za uvrštenje pojedine slike u foto kritiku.

Gospar Grej  - ništa se s foruma ne uvrštava u portal od samog početka - već više od tri godine (to su dvije različite stranice - osnovna je razlika što je portal informativni medij na kojemu se točno zna tko stoji iza koje vijesti ili drugog materijala, a  forum po svojoj namjeni nema taj stupanj ozbiljnosti jer nudi mogućnost  anonimne objave često neprovjerenih informacija)

ne treba poslat nikakav službeni zahtjev, samo običan e-mail, ali dakako prije bi trebalo pročitat upute u rubrici gdje je točno naznačeno na koji se adresu šalju slike, a na koji način se šalje video
Evidentirano

Smješko
dubo
Senior Član

Profil Email
« Odgovor #22 : 02. Kol, 2010, 15:11:08 »

S dopuštenjem, ni jedna rubrika se nije ugasila ni po godinu dana, neznam otkad je taj rok, ali neki ni po 3 mjeseca ne privire i mislim da je zbog takvih barem 6 mjeseci nekakvo mjerilo. Također sumnjam da nije bilo interesa - barem u gledanju, a da su forumaši lijeni nešto stavit, to jest točno! I tu nema pomoći, to će se teško promijeniti... Nažalost većina uopće ne razumije da za forum treba i vremena, pa i nešto solada, a posebno i nešto suradnje. Ako nestane, onda će tek razumjet, samo kasno.

Moj glas je da rubrika "fotokritika" ostane, pa da napokon pošaljem i ja par fotokritika, eto da nije samo od jednoga. Ipak, slika govori kao 1000 riječi. I na koncu, gustalo me viđet da netko ipak bacila i obilazi svoj rodni kantun...  Da ih je više takih, možda bi neke uši pažljivije osluškivale što se govori i piše!
Evidentirano
mali od foruma
Administrator
Mlađi član

Profil Email
« Odgovor #23 : 02. Kol, 2010, 15:42:08 »

„ .... a rubrika je izgašena prije par dana (prošli tjedan), pa ovo o "transformiranju" dovoljno govori o namjerama autora posta.“ - piše moderator.

Zanimljivo!  Treba paziti svaku napisanu riječ do u tančine inače se odmah autor posta proglasi zlonamjernim!!! Da to napiše netko od forumaša za razumjeti je, ali da moderator komentira zlonamjernost – to je van standarda forumske slobode izražavanja.

Odavno tvrdim da je u Župi sloboda izgovorene riječi i opravdane kritike upitna zna se zbog čega. Zaboravi zaposlenje, ispunjenje svojih prava, koncesije, parking mjesto (u mojemu slučaju na mulu), nogostupe, čišćenje rijeke, javnu rasvjetu do kuće itd.  Imaš 3 izbora: reči svoje mišljenje i biti gažen, klimat glavom i nadat se da će ti se lokalni „bogovi“ smilovat i ispuniti tvoje zamolbe (želje) ili biti neutralan, ne tražiti ništa i ne govoriti (pisati) ništa. Ta sloboda (govora) puno je više devijativna nego ona na državnoj razini, a kakve je rezultate polučila u gospodarstvu, politici i kulturi – svjedoci smo svaki dan na svakom koraku i na svakom mjestu.

Što se zlonamjernosti trata, neka prođe par godina pa neka puk sudi tko je bio zlonamjeran.

Neznam zašto je izvađen i boldiran samo dio rečenice pod onim "piše moderator" - cijela objašnjava što sam htio reć, a ovako ......

Ali nema veze, samo sam htio naglasit da gašenje rubrike nema nikakve veze sa objavom programa "Župsko ljeto 2010." što mi je autor posta htio "podvalit" - to je valjda svima vidljivo iz rečenice;

Što se tiče ovoga dijela o slobodi govora, mogu govorit jedino u ime portala.
Imao sam namjeru rubrikom svima omogućiti da javno ukažu na nedostatke na koje svakodnevno nailaze. Nažalost nisam uspio. Iako je od mnogo ljudi u startu odobravana, rubrika nije dala očekivane rezultate, pa je izgašena.

Naravno, zasad  - kad netko dostavi novu Foto kritiku opet će se pojavit na za to predviđenom mjestu ( na naslovnici može ostat max 15 dana -što mislim da je više nego dovoljno)

Link sa informacijama za slanje ostaje na naslovnici

Toliko na ovu temu.

Evidentirano

Smješko

Str: 1 [2]
Ispis
Skoči na: