„ .... a rubrika je izgašena prije par dana (prošli tjedan), pa ovo o "transformiranju" dovoljno govori o namjerama autora posta.“ - piše moderator.
Zanimljivo! Treba paziti svaku napisanu riječ do u tančine inače se odmah autor posta proglasi zlonamjernim!!! Da to napiše netko od forumaša za razumjeti je, ali da moderator komentira zlonamjernost – to je van standarda forumske slobode izražavanja.
Odavno tvrdim da je u Župi sloboda izgovorene riječi i opravdane kritike upitna zna se zbog čega. Zaboravi zaposlenje, ispunjenje svojih prava, koncesije, parking mjesto (u mojemu slučaju na mulu), nogostupe, čišćenje rijeke, javnu rasvjetu do kuće itd. Imaš 3 izbora: reči svoje mišljenje i biti gažen, klimat glavom i nadat se da će ti se lokalni „bogovi“ smilovat i ispuniti tvoje zamolbe (želje) ili biti neutralan, ne tražiti ništa i ne govoriti (pisati) ništa. Ta sloboda (govora) puno je više devijativna nego ona na državnoj razini, a kakve je rezultate polučila u gospodarstvu, politici i kulturi – svjedoci smo svaki dan na svakom koraku i na svakom mjestu.
Što se zlonamjernosti trata, neka prođe par godina pa neka puk sudi tko je bio zlonamjeran.
Neznam zašto je izvađen i boldiran samo dio rečenice pod onim "piše moderator" - cijela objašnjava što sam htio reć, a ovako ......
Ali nema veze, samo sam htio naglasit da gašenje rubrike nema nikakve veze sa objavom programa "Župsko ljeto 2010." što mi je autor posta htio "podvalit" - to je valjda svima vidljivo iz rečenice;
Nije nestala, samo se transformirala u rubriku "Program Župsko ljeto 2010."Što se tiče ovoga dijela o slobodi govora, mogu govorit jedino u ime portala.
Imao sam namjeru rubrikom svima omogućiti da javno ukažu na nedostatke na koje svakodnevno nailaze. Nažalost nisam uspio. Iako je od mnogo ljudi u startu odobravana, rubrika nije dala očekivane rezultate, pa je izgašena.
Naravno, zasad - kad netko dostavi novu Foto kritiku opet će se pojavit na za to predviđenom mjestu ( na naslovnici može ostat max 15 dana -što mislim da je više nego dovoljno)
Link sa informacijama za slanje ostaje na naslovnici
Toliko na ovu temu.