Župčica portal - Naslovnica
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
 Str: 1 ... 5 6 [7]
Ispis
Autor Tema: Novi Župski forum  (Posjeta: 6428 )
Johnny L
Mlađi član
**

Sunt asini multi solum bino pede fulti!

« Odgovor #90 : 28. Ou, 2010, 13:38:07 »

Dajem ti za pravo ali mislim kako je veoma važno razlikovati legalno i nelegalno, moralno i amoralno, i legitimno.
To i jest razlika između tebe i Bill Gatesa.
Evidentirano
dubo
Senior Član

Profil Email
« Odgovor #91 : 28. Ou, 2010, 14:15:59 »

Ni govora, jer Bill sve shvaća ozbiljno, lova je pokretač, a ja sam neozbiljan i zahebavam se. I mislim da sam su malo sretniji od njega su puno!

A svakako se nadam da u mojoj zemlji ima poštenih, moralnih, nepotkupljivih... Itekako ih ima. Zaeb je što je to sve pusta raja, daLe Ko od vlasti i upravljanja, a oni koji se laktaju, kojima je lova sveti znak - oni se hitaju stočića! S nadom da će tako lakše ostvariti snove... A kako mnogi i uspiju, što napokon Remetinec dokazuje, mi očito idemo krivim putem. Hoćemo li imati volje i snage reći svim popima pop, svim lupežima Remetinec, ostaje nam za vidjeti... Malo sumnjam.

P.S. Časna riječ ono DALe Ko što se ispisalo kao Da Le Ko nisam ja napisao, samo se tako postavilo... Ili podsvijest prepoznaje Župskog "dobrotvora" Leku...
Ma sad vidim... to forum mijenja, dakle mali ima svoje prste
Evidentirano
dubo
Senior Član

Profil Email
« Odgovor #92 : 08. Tra, 2010, 06:14:13 »

MALI!!!! Jopet moram protestat!!! Mjesec dana sam dobijo mail kad bi se pojavio novi komentar, sad opet muči... Daj ga udri nogom, to zna pomoć! A imam ja macu od 5-6-7-8- kila, pa samo reci!

Čekaj, da vidim kako sada ispada riječ daLe Ko?? Hi,hi,hi, jope "da Le Ko"?!? Da ti to nešto ne insinuiraš, ko "daće Le Ko jope"?!?
Evidentirano
dubo
Senior Član

Profil Email
« Odgovor #93 : 16. Svi, 2010, 09:21:35 »

Ondake je malo proradilo, pa mi je forum slo nove letere. A ondake je malo fermalo, pa mi ne šalje ništa. Ja san sav u konfuzjunu, zašto mene forum tako skonfuzjonava?? A, mali?
Evidentirano

Str: 1 ... 5 6 [7]
Ispis
Skoči na: